Jdi na obsah Jdi na menu
 


O mě ...

p1170308.jpg

Jmenuji se Andrea Fialová a pocházím z Hustopeče.

Mám ráda pohyb, který považuji pro mne za přirozený. Od mala jsem se věnovala velmi podobným aktivitám, jaké máte rádi Vy nebo mají v oblibě Vaše děti.

Při gymnastice, atletice nebo plavání jsem se cítila vždy příjemně. Se stejně hezkými pocity jsem se ráda projela na koni, na kole či kolečkových bruslích.

Abych mírně vyrovnala tyto pohybově aktivity, začala jsem si "hrát s hlínou" v keramické dílně při ZUŠ a ráda si ve volných chvílích kreslila a malovala.

Největší kouzlo jsem však objevila v tanci a hudbě. Mimoškolní výuka tance na ZUŠ se mi stala dobrým vkladem pro mé další studium.

Na Taneční konzervatoři v Brně jsem vystudovala taneční obor a vzdělání jsem ukončila závěrečnou zkouškou jako diplomovaný specialista.

Jsem absolventkou několika pracovních workshopů a soutěží v tanci.

V Ostravě jsem pracovala pod vedením Jany Kůrové, Igora Vejsady, Yehudi Maora a dalšími

V Praze s Darjou Klimentovou a dalšími,

V Nitře jsem se učila pod vedením Maria Radačovského.

Mými kolegy byli především čeští, slovenští, izraelští a američtí tanečníci.

V současnosti vyučuji tanec na Základní umělecké škole v Hustopečích.

Pozorně sleduji vývoj tance a souvisejících oborů a vyměňuji si informace s ostatními kolegy. Své vzdělání si pravidelně doplňuji na kurzech a školeních.

Tímto způsobem jsem i získala osvědčení Port De Bras na soustředění v Praze pod vedením Pipina. Proto se nyní věnuji výuce tohoto cvičení o němž je více uvedeno na záložce v menu pod názvem Port De Bras.

Vaše Andrea.


 

 

Rubriky

Osvědčení

Příspěvků: 0